Jdi na obsah Jdi na menu

IMT Smile představili romantickou skladbu s názvem Navždy

8. 6. 2020

imt-smile_promo-photo.jpgIMT Smile (foto: Peter Ivan)

Nový singl slovenské skupiny IMT Smile se jmenuje „Navždy” a je předzvěstí výběrové desky „Život IMT Smile 1998 – 2020”. Videoklip k songu režíroval a stříhal kytarista Tomáš Slávik. IMT Smile tímto zvou fanoušky k poslechu jejich nejromantičtější písně.

„Nahrávali sme v čase, keď sa to všetko začalo pomaličky uvoľňovať. Zavreli sme sa v štúdiu Birdland v Považskej Teplej, uprostred lesa, kde sme boli ďaleko od všetkých týchto udalostí, aby sme sa mohli naplno sústrediť a dať skladbe potrebnú emóciu i energiu, ktorú má, aby sme sa nezaťažovali tým, čo sa deje okolo. Miloš Rojko má geniálne štúdio, čo nám ten pocit len umocnilo,” přibližuje Ivan Tásler.

Klip k písni se natáčel v průběhu nahrávání. O režii a střih se postaral kytarista Tomáš Slávik. „Chcel som zachytiť ten moment nahrávania, keď to všetko naraz do seba zapadlo. Skladba, atmosféra v štúdiu, ale aj to, že začalo zapadať slnko, boli sme v inom prostredí. Je pravda, že režírovať a nahrávať súčasne nie je práve jednoduché, ale teraz to všetko išlo úplne v pohode,” komentuje s úsměvem.