Jdi na obsah Jdi na menu

Interpol vydali nové album a momentálně dojímají písní Gran Hotel

17. 7. 2022

011---interpol.jpgInterpol (foto: Angelika Špicarová)

Interpol před pár dny zveřejnili čtvrtý singl ze sedmé řadové desky „The Other Side Of Make-Believe”, která vyšla 15. července. Skladba „Gran Hotel” navazuje na písně „Toni”, „Something Changed” a „Fables”. Podle frontmana Paula Bankse její text vypráví příběh o smutku a zlomeném srdci, o charakteru, jenž zpracovává ztrátu.

Čerstvé album „The Other Side Of Make-Believe” pak popsal jako „super kurevsky jiné” a „prodchnuté pastorální touhou a nově nalezenou milostí”. Kapela většinu z něj napsala a nahrála na dálku v průběhu roku 2020.

„Je to skvělá deska. Je optimističtější, vzdušnější, nadějnější a místy hymničtější než jakákoli naše předchozí tvorba,” řekl zpěvák. „Prostě jsem si nedokázal představit, že bych napsal něco pochmurného, kde bych mluvil o tom, jak je všechno na hovno... během pandemie,” dodal.

A nutno podotknout, že má pravdu. Ochutnávky, jež skupina prozatím sdílela, znějí hodně dobře a výjimkou není ani song „Gran Hotel”, který je i přes svou pochmurnost chytlavý a člověk má nutkání si jej pouštět pořád dokola.

Text - zdroj: musicserver.cz/Karena Spacek