Jdi na obsah Jdi na menu

Interpretky Sigrid a Griff zpívají v novém songu o spalující lásce

27. 1. 2022

sigrid_a_griff.jpgGriff & Sigrid (foto - zdroj: facebook.com)

Britská zpěvačka Griff je teprve na startu hudební dráhy, ale kromě vydání dvou EP stihla získat i titul Rising Star na Brit Awards. To Norka Sigrid už je ve své kariéře přece jen o něco dál, i když obě se stále dají považovat za mladé a neokoukané. Hlavně jsou však talentované, takže jejich společný song „Head on Fire” snad ani nemohl dopadnout špatně.

Dámy spolu strávily nějaký ten čas a dohromady složily hymnickou skladbu „Head on Fire”, která je o tom, jak je člověk v počátku vztahu naprosto pohlcen a nedokáže myslet na nic a nikoho jiného než na svůj nový objekt touhy. Jejich hlasy se v písni skvostně doplňují, a i když by song výborně zapadl do repertoáru jedné nebo druhé, jako duet nabízí snad ještě více radosti, než kdyby se jednalo o sólové provedení.

Že si interpretky opravdu sedly, dokazuje i doprovodný videoklip, v němž obě řádí v divadle, a je vidět, jak si to užívají. Kromě tance, zpívání a převlékání do kostýmů si taky trochu hrají s ohněm. Naštěstí měly v ruce i hasicí přístroje, takže se asi žádné drama nekonalo.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek