Jdi na obsah Jdi na menu

James Blunt skáče z letadla a rodí děti ve videu k songu Adrenaline

17. 2. 2022

jamesblunt2014.jpgJames Blunt (foto: Warner Music)

James Blunt se sice někdy může jevit jako velký twitterový vtipálek, když si dělá legraci z toho, že mu někteří lidé nemohou přijít na jméno, především jde však o hudebníka a autora mnoha hitů. Loni na podzim je poskládal na třicetipoložkovou kolekci nazvanou „The Stars Beneath My Feet (2004 - 2021)”, na níž se nacházely i čtyři novinky, včetně písně „Adrenaline”. A právě tu nyní doplnil humorným klipem.

Režisér Moon nechal zpěváka absolvovat všechny možné adrenalinové zážitky a poté je sestříhal do výsledného videa. Kdepak. Místo toho natočil Jamese Blunta před zeleným plátnem a obličej zpívající svižný song naklíčoval do skutečných záběrů. Jeho tvář je na původní aktéry nasazena záměrně nedokonale, přesto to vypadá, jako by protagonista zažil všechny tyto situace od skákání s padákem z letadla přes sledování hororového filmu až po porod dítěte.

James Blunt tak opět prokázal, že má nejen velký smysl pro humor, ale vedle něj také talent na chytlavé skladby. Píseň „Adrenaline” se bezpochyby zabydlí i v jeho koncertním repertoáru.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek