Jdi na obsah Jdi na menu

Jared Leto natočil klip k nové písni kapely Thirty Seconds To Mars

17. 5. 2023

thirty-seconds-to-mars.jpgJared Leto (foto: Angelika Špicarová)

Fanoušci herce a hudebníka Jareda Leta se mohou radovat. Ještě letos totiž skupina Thirty Seconds To Mars, kterou Jared tvoří společně s bratrem Shannonem, chystá albový návrat. Nástupce pět let staré nahrávky „America” nese jméno „It's The End Of The World But It's A Beautiful Day” a vyjde 15. září pod hlavičkou labelu Concord Records.

Prvním singlem je skladba „Stuck”. S tím, že kytarový, rockový zvuk je dávnou minulostí, se už fanoušci kapely smířili. Nepřekvapí je tak ani popově laděná novinka, která ovšem baví jednoduchým a přitom úderným tanečním groovem i epickou produkcí.

Režie klipu se ujal sám Jared Leto a není to vůbec špatně odvedená práce. Převážně černobílý vizuál, který se v závěru přepne do barevného, je podkladem pro přehlídku obou bratrů a dalších herců v pestré škále provokativních kostýmů. Dobře se na to kouká a ještě lépe se to poslouchá, přestože nejde o nějaké zvlášť progresivní hudební dílo. Rozhodně se jedná o přesvědčivější počin, než celý tucet songů poslední americké desky.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář