Jdi na obsah Jdi na menu

Jelen a Debbi jsou v novém lyric videu jako Mars a Venuše

8. 4. 2018

jelen_debbi_2018.jpgJelen a Debbi (foto -zdroj: facebook.com)

Jelen a Debbi spolu absolvovali v prosinci loňského roku vánoční turné, které zakončili v beznadějně vyprodaném Foru Karlín. Během času stráveného na společných zkouškách vznikl i nový singl „Mars a Venuše”, jenž je inspirován odvěkým příběhem vztahu muže a ženy. Nyní k němu představují videoklip.

„Ještě před šňůrou jsme při jamování ve společnosti Debbi často hráli a zpívali. Při tom vznikla právě tato píseň, kterou jsme zařadili do našeho vánočního setlistu a u diváků měla úspěch. Na základě toho jsme ji nahráli i ve studiu,” přibližuje frontman kapely Jelen Jindra Polák.

„Pro mě byl svátek zazpívat si s Jeleny, a ještě k tomu česky. Jsou to pro mě mimořádné zážitky,” dodává Debbi, která za své loňské studiové album „Break” získala Cenu Anděl v kategorii Sólová interpretka roku.

Režie klipu se ujal František Effenberger Zouzal, který dodává: „Pracoval jsem s Jeleny na jednom z jejich prvních videoklipů. K songu Magdaléna. Bylo to před třemi lety. Na samém začátku jejich kariéry. Nikdy by mě nenapadlo, že na YouTube dosáhne deseti milionů přehrání. Dnes už vím, že duet s Debbi může mít klidně stejný potenciál.”

Kapela Jelen v roce 2014 získala ocenění Anděl pro Objev roku a v loňském roce převzala cenu za Skupinu roku. Formace má letos již plný koncertní kalendář a zároveň začíná pracovat na nové desce.

Text - zdroj: ireport.cz/redakce