Jdi na obsah Jdi na menu

Jennifer Lopez zveřejnila povedený klip ke skladbě Medicine

10. 4. 2019

jennifer-lopez.jpgJennifer Lopez (foto - zdroj: billboard.com)

Jennifer Lopez se pomalu blíží k velkému životnímu milníku, v červenci jí bude padesát let. A jak jinak by oslavila padesátiny než prací. Ostatně právě proto vyjíždí v červnu na turné nazvané „It’s My Party: The Live Celebration”, a k radosti svých příznivců tak bude vystřelovat narozeninové konfety přímo s nimi. Mimo to ji čeká další důležitý životní krok. V létě se nejspíše provdá za svého přítele, bývalého baseballistu Alexe Rodrigueze.

Hudební kariéra této dámy však v posledních letech poněkud stagnuje. Ne že by se zpěvačka dost nesnažila nebo vydávala vyloženě špatný materiál. Jen se jí příliš nedaří přijít s něčím, co by opravdu vytřelo zrak a odlišilo ji od konkurence. To se při troše štěstí možná alespoň částečně povede s novinkovým videoklipem k singlu „Medicine”. Po dlouhé době je tu totiž od krásky z Bronxu něco, co není příliš lascivní, ale naopak spíše elegantní a nápadité.

Ve videu, kde hlavní roli hraje bílá barva, můžeme vidět různé výjevy z kolotočářského prostředí plné maličkých detailů, krásných kostýmů a všudypřítomných třpytek. Tak běžné prvky jako zrcadlové bludiště, věštkyni nebo vzpěračku se tu povedlo prezentovat v originálním, esteticky neobvyklém pojetí a je to velmi příjemná změna oproti zpěvaččiným tradičním klipům, ve kterých se povětšinou jen bezduše tančí a natřásá všemožnými částmi těla. Hodně se tančí i tady, ale tak nějak s působivější choreografií. Nechybí samozřejmě ani obligátní product placement a hostování od rappera French Montany. Vizuál mocně nakopává samotný song, který staví na hlubokém beatu a samplu trubky a bezpochyby patří k tomu lepšímu, co Jennifer Lopez od dob své největší slávy vydala.

Text - zdroj: musicserver.cz/Marta Šindlauerová