Jdi na obsah Jdi na menu

Jessie Ware natočila povedený klip k nové skladbě Spotlight

6. 3. 2020

jessie-ware.jpgJessie Ware (foto: Carlijn Jacobs)

Jessie Ware dokončila svou čtvrtou desku. Kolekce „What’s Your Pleasure?” vyjde 5. června a britská zpěvačka na ni láká čerstvým singlem. Videoklip k písni „Spotlight” vás spolehlivě zaveze do minulosti.

Majitelka jednoho z nejelegantnějších hlasů současného popu si pro potřeby klipu vypůjčila srbský prezidentský vlak (tzv. Plavi voz), kterým se pyšnil sám Tito. A nutno podotknout, že historický interiér vcelku překvapivě sedí i k songu samotnému. Jessie Ware v něm skládá poctu největším hvězdám žánru disco - ať už prostřednictvím sexy smyčců nebo taneční melodie, které nechybí nevtíravá nakažlivost. Díky současným beatům však „Spotlight” není jen úlitbou minulosti. Interpretka zní jako vždy svěže, sebejistě, charismaticky. Lze proto předpokládat, že ani teď nesleví z kvalit, jimiž předcházející řadové nahrávky disponovaly.

Tracklist alba „What’s Your Pleasure?” bude následující: „Spotlight”, „What’s Your Pleasure?”, „Ooh La La”, „Soul Control”, „Save A Kiss”, „Adore You”, „In Your Eyes”, „Step Into My Life”, „Read My Lips”, „Mirage (Don’t Stop)”, „The Kill”, „Remember Where You Are”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Lukáš Boček