Jdi na obsah Jdi na menu

Jessie Ware natočila zdařilý videoklip k chytlavé skladbě Pearls

20. 2. 2023

jessie-ware.jpgJessie Ware (foto: Carlijn Jacobs)

Tytam jsou doby, kdy posluchači mohli Jessie Ware vytýkat, že dělá hudbu krásnou, leč trochu odtažitou. Skvělé album „What's Your Pleasure?” z roku 2020 ukázalo, že fanoušci ve velkém rezonují s její uvolněnější taneční polohou. Sama interpretka si je toho vědoma, a v podobném duchu pokračuje i v songu „Pearls”.

Ve videoklipu režírovaném dvojicí Sophie Muller a Theo Adams sledujeme Jessie Ware uprostřed její euforické cesty na Měsíc, během níž se má tančit „tak moc, až setřesete své perly”. Zábavný (a také nepokrytě dvojznačný) text pochopitelně mluví zejména o tanci postelovém, ačkoliv vaší představivosti může klidně posloužit i ten z klubového parketu zalitého barevnými světly.

Londýnská rodačka v téhle skladbě dokazuje, že má disco v krvi. Směle se tak může postavit po bok zpěvaček, jako jsou Donna Summer, Evelyn Champagne King či Teena Marie. Na ně ostatně dle svých slov navazuje na své páté studiové desce s názvem „That! Feels Good!”, která vyjde 28. dubna.

Novou nahrávku již předznamenala singlem „Free Yourself” a spolu s písní „Pearls” na ni plánuje zařadit celkem deset položek.

Text - zdroj: musicserver.cz/Lukáš Boček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář