Jdi na obsah Jdi na menu

John Wolfhooker představili klip k výborné skladbě Monalisa

24. 4. 2018

john-wolfhooker_2018.jpgJohn Wolfhooker (foto: Rusty Shepherd)

John Wolfhooker jsou aktuálně doslova k nezastavení. Československá formace, kterou netřeba blíže představovat, působí v současnosti jako perfektně namazaný stroj na jeden úspěšný výkon za druhým. Turné v Německu, show na hlavní stage letošního Rock for People a hlavně nové singly a klipy jako na běžícím páse. K tomu nyní přihazují další s názvem „Monalisa”.

Na první poslech je jasné, že skupina pokračuje ve značně rockovém trendu, který už po nějakou dobu sleduje. A jako omyl se to rozhodně nejeví, spíše naopak. Vycházející hvězdy začínají pilovat žánrový songwriting ve stylu největších světových hitmakerů a daří se jim to skvěle. Jejich vlastnoruční vokální produkce, mix a mastering je navíc již také na velice dobré úrovni. A jelikož je to John Wolfhooker, neobejdou se přirozeně ani bez chytlavého hooku, což je refrén vévodící celé skladbě.

Povedený song se navíc může pochlubit i zdařilým videoklipem, o nějž se režisérsky postaral Richard Čecho, známý především z prostředí rapové scény. „Hlavní lokací se stal 300 let starý dům na hřbitově, ve kterém jsme točili za doprovodu stroboskopů, nečekaných výpadků elektřiny a prapodivných zvuků z podkroví. Místo mělo velmi silnou atmosféru,” popisuje pozadí natáčení zpěvák kapely Martin Čupka. A vyplatilo se, video je opravdu působivé.

Text - zdroj: musicserver.cz/Matěj Kostruh