Jdi na obsah Jdi na menu

John Wolfhooker si přivezli nový videoklip až z Los Angeles

15. 3. 2023

john-wolfhooker_2018.jpgJohn Wolfhooker (foto: Rusty Shepherd)

Skupina John Wolfhooker láká na novou desku energickou skladbou „Falling Down”. Vzdává v ní hold seriálu „Californication” a kapelám, jejichž kořeny sahají do Kalifornie.

„Nápad na song vznikl z testovacího nahrávání mého zesilovače Marshall a klukům se natolik líbil, že jsme jej dokončili. Demo se jmenovalo ‚tojemarshall’. Paradoxem tak je, že nakonec byly kytary nahrány na zesilovač Peavey,” popisuje zákulisní proces vzniku písně kytarista Rony Janeček. Jeho bratr bubeník Adrian k tomu dodává: „Seriál ‚Californication’ promlouval v určitých časových obdobích ke každému z nás, proto když zpěvák Martin Čupka přišel s tím, že s fotografem Rustym letí do Kalifornie, bylo víc než jasné, že tam musíme natočit záběry pro další singl.”

A opět jde o povedené dílko. Má to švih, drive, kadenci jak ze samopalu. Při poslechu se vynořují vzpomínky na skupiny z nultých let. Video je podpořeno i textem, takže si song můžete zazpívat se svými miláčky. Klip má poutavé barvy, dobrý střih a dýchá z něj sluncem provoněná skejťácká atmosféra bezstarostného mládí.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář