Jdi na obsah Jdi na menu

Johnny Depp zvažuje nabídku na post kytaristy u Marilyna Mansona

20. 1. 2018

johnny-depp-marilyn-manson-2018.jpgJohnny Depp & Marilyn Manson (foto - zdroj: billboard.com)

„Johnny Depp zvažuje pozici kytaristy. Nezní to skvěle?” překvapil Marilyn Manson své fanoušky na Twitteru. V ten samý den oznámil na sociálních sítích jeho současný kytarista Tyler Bates, že nadcházející série koncertů k albu „Heaven Upside Down” se už bude muset obejít bez něj.

„Drazí přátelé, nadešel čas, abych se vrátil výhradně k filmu, televizí a studiové práci. Nebudu hrát na zbývající části Heaven Upside Down Tour Marilyna Mansona. Šíleně miluji kamarády z kapely a všechny z vás. Byla to zábava!” zdůvodnil Bates své rozhodnutí. Rodí se tedy hvězdná spolupráce? Na to, zda si Manson ze svých příznivců jen vystřelil, nebo se tweet zakládá na pravdě, si prozatím musíme počkat.

O tom, že kontroverzní hudebník a slavný herec jsou dlouholetí přátelé, se všeobecně ví. Johnny Depp si dokonce zahrál v Mansonově loňském videoklipu „SAY10” k jeho aktuální desce „Heaven Upside Down”. Sám Johnny Depp se rovněž věnuje hudbě. Se superskupinou Hollywood Vampires dokonce v červnu vystoupí v Praze před Ozzym Osbournem.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek