Jdi na obsah Jdi na menu

Jordan Haj a Emma Smetana potvrzují kvalitu v nové písni By Now

22. 11. 2021

emma-smetana.jpgEmma Smetana (foto - zdroj: facebook.com)

Pěvecké dvojici Jordan Haj a Emma Smetana to skvěle klape nejenom v osobním životě, ale i po pracovní stránce. Po společných hitech „No Fire” nebo „Lost and Found” představili další ambiciózní skladbu nazvanou „By Now”.

Hudbu i text složil Jordan Haj během jedné zářijové noci u nich v kuchyni, prvotní impuls ale přišel už během zimního pobytu na Bali. „Všiml jsem si tam velké koncentrace nomádů, lidí, kteří na tomhle ostrově na druhém konci planety hledají nový život, nové lásky, sami sebe. Tak jsem to sepsal do podoby dopisu holce, co od všeho utekla a její bývalá láska se jí ptá, jestli už konečně našla to, co hledala,” komentuje umělec.

Song vznikl za pomoci (dvorního) producenta Jiřího Buriana. Videoklip se natáčel v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Za kamerou stál Marek Jarkovský. „Poprvé v životě jsem se na place skutečně dojala. Zahlédla jsem kompozici záběru a uvědomila si, že se mi právě plní tajný dětský sen. Milovníci princezen a pohádek od Disneyho mi porozumí. A myslím, že radost budou mít i fanoušci francouzské nové vlny, ‚Čaroděje ze země Oz’ nebo Wese Andersona. Těch odkazů na naše srdcové záležitosti je tam hodně,” dodává Emma Smetana.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková