Jdi na obsah Jdi na menu

Jordan Haj a Emma Smetana provokují sexy videoklipem

26. 8. 2024

jordan-haj_emma-smetana.jpgJordan Haj a Emma Smetana (foto: Marek Jarkovský)

Jordan Haj a Emma Smetana o sobě dávají vědět dalším povedeným duetem „Love Is Blind”. Před pár dny oslavili partneři výročí (šestnáct let) a tento song i s klipem si nadělili jako pomyslný dárek k němu.

Na co tihle dva sáhnou, to se jim povede. Představují ideální pár, aspoň v tom hudebním směru. Skvěle se hlasově doplňují. Skladba dává všanc artový přesah s nádechem zvuku dob minulých. Sami jí pracovně říkají „By Now” pro dospělé, a to nejen vzhledem k provokativnosti videa, ale taky proto, že samotnou píseň považují za svou dosud nejvyspělejší. „Čistej rock'n'roll,” shodují se.

Skladbu doprovází černobílý jednoduchý posh klip bez zbytečných kulis, jen oni dva. Tradičně to mezi nimi jiskří. Vizuál obsahuje spoustu vypjatých emocí, které dokáže vykřesat jen láska. Sexappeal by mohli protagonisté rozdávat, takže si na své přijdou jak pánové, tak i dámy. Nechybí spousta žhavých postelových scén, přitom decentních, nic neodhalujících, až na jednu výjimku. Videoklip vznikl pod taktovkou Marka Jarkovského a za kamerou stál Anton Evdoshenko.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář