Jdi na obsah Jdi na menu

Justin Timberlake natočil postapokalyptický klip k písni Supplies

21. 1. 2018

justin-timberlake_2018.jpgJustin Timberlake (foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Vydání alba „Man Of The Woods” se blíží, a tak Justin Timberlake představil druhé ze čtyř slíbených videí. Dále přidává koncerty v americké i kanadské části turné, Evropa si zatím musí počkat.

Justin Timberlake je nyní prostě všude. Vzbuzuje však rozporuplné reakce fanoušků. Stejný scénář se opakuje i se skladbou „Supplies”, kterou produkoval s The Neptunes. Je to velký návrat po dlouhé odmlce od vydání první studiové desky „Justified”. V této režii tehdy vznikly i úspěšné singly „Like I Love You”, „Rock Your Body” a „Señorita”. Vedle aktuálního songu „Filthy” tedy opět úkrok jinam a rojí se spekulace, jak nové písně budou vlastně na albu držet pohromadě.

Samotný videoklip režíroval Dave Meyers a malou roli v něm má i Pharrell Williams. Partnerkou v postapokalyptickém snímku je Justinovi herečka Eiza González. Klip začíná v tmavé místnosti plné obrazovek, na nichž Justin sleduje výjevy ze sociálně politického klimatu. Po této části přicházejí záběry z blízké budoucnosti, ty postupně gradují v devastující finále na poničené planině. Mezihrou je náboženský rituál nebo romantická chvíle ústřední dvojice. Vizuál si také všímá dystopické přítomnosti ve společnosti.

„Supplies” bude (stejně jako „Filthy”) rozpoutávat vášnivé debaty a to je zřejmě i cílem. Justin Timberlake má s nahrávkou „Man Of The Woods” velké plány a již brzy budeme znát kompletní resumé. „Supplies” je jen dalším zajímavým mezikrokem.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek