Jdi na obsah Jdi na menu

Justin Timberlake zveřejnil videoklip k titulnímu songu nové desky

3. 2. 2018

justin-timberlake_2018.jpgJustin Timberlake (foto - zdroj: facebook.com)

V pátek 2. února vyšlo album Justina Timberlakea „Man Of The Woods”. Slavný zpěvák nachystal přes šedesát pět minut nové muziky a nebude to mít zrovna lehké. První reakce jsou totiž spíše vlažné.

To však nemění nic na jeho původním plánu: co týden, to jeden vizuál. Po snímcích „Filthy”, „Supplies” a „Say Something” došlo také na titulní track.

Čtvrtý klip navazuje na původní trailer a má blízko i k samotnému obalu nahrávky. Paul Hunter a team Prettybird nachystali koláž v divočině, dokonce Justina několikrát naklonovali a nechali ho projít po přesně naplánované trase lesní stezkou (dle mapky z úvodu). Nechybí pár prostých filmových triků a odkazů na americké tradice. Po všech předchozích videích působí toto o něco střídměji, dějová zápletka není nijak zvlášť zamotaná, ale přírodní scenérie nebo taneční číslo na country bále nabídnou pár ukrytých vtípků.

Deska „Man Of The Woods” bude potřebovat svůj čas a je otázkou, s čím se Justin Timberlake představí v přestávce Super Bowlu na stadionu v Minnesotě už tuto neděli 4. února. Song a videoklip „Man Of The Woods” nic nekazí, ale po skvělé písni „Say Something” je to přece jen mírný sešup dolů.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek