Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela Deaf Heart natočila hudbu k filmu, který neexistuje

5. 8. 2023

deaf-heart.jpgDeaf Heart (foto - zdroj: facebook.com)

Skupina Deaf Heart vydala nový singl „Yes/No” coby soundtrack k neexistujícímu filmu „Hitch Hike, from Hell”. Stojí za ním kapelní autorské duo - zpěvák Thomas Lichtag a kytarista Michael Vácha.

„‚Yes/No’ je o dnešní době, kdy každý může vykřikovat do světa cokoliv, i když jsou to lži nebo hloupý komentáře. Vítejme do věku dezinformací,” přibližuje text písně Thomas Lichtag.

Doprovodné video podtrhuje její myšlenku, ale zároveň nese tvář filmu. „Vznik klipu nám spadl do klína vlastně sám. Náš dobrý kamarád Richard Stiebler zrovna potřeboval hudbu do svého chystaného snímku ‚Hitch Hike, from Hell’, tak jsme spojili síly. Byla to pro nás úplně nová zkušenost. Přece jen jako filmoví fanoušci máme ke stříbrnému plátnu velký respekt,” komentuje s nadsázkou Michael Vácha.

Chlapci odvedli dobrou práci, pošprýmovali a mnozí jim díky tomu skočili na špek. Zároveň však upozorňují na aktuální téma. Deaf Heart si od prvního songu drží svůj standard, a to jak po muzikantské, tak po vizuální stránce. Syrový, precizní a zároveň přidrzlý zvuk. A čerstvý klip? Ten je jako z děsivého filmu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář