Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela Gaia Mesiah natočila klip k songu Tam to všechno je

24. 10. 2019

gaia-mesiah.jpgGaia Mesiah (foto: Vít Linek)

Začátkem roku vydala formace Gaia Mesiah po dlouhých dvanácti letech výbornou desku „Excellent Mistake” a z ní teď zveřejnila videoklip ke skladbě „Tam to všechno je”. Po „Království” padla volba na druhý (a také poslední) song v češtině.

„Na tuto píseň myslíme od vydání desky jako na klipovku, ale teprve nyní k ní nazrál čas, nebo spíše my. Je to nejvíc emotivní a osobní skladba na albu a symbolizuje velký životní předěl a odvahu mu čelit,” říká bubenice Misha. Autorkou textu je zpěvačka Marka Rybin. „Původně jsem slova napsala jako zoufalou zpověď a návod na překonání krize ve vztahu. Nakonec z toho všeho ale vylezl širší kontext i ohledně naší kapelový minulosti, kdy jsme se rozpadli a teď už to hodláme zase válcovat,” vysvětluje téma, jež se týká osobní lidské roviny a zároveň předznamenává další směřování celé skupiny.

Za videem, které je tak trochu retrospektivou Gaia Mesiah, stojí Mateyf Iks a Eduard Peleška z produkce Papa Pech. „Klip je úplně jiný než ty předchozí. Je více filmový a došlo konečně i na exteriéry,” popisuje kytaristka a kapelnice v jedné osobě Morella. Baskytarista Josh Stewart zde mimochodem vůbec poprvé zazpíval česky.

Snímek lze rovněž brát jako pozvánku na chystanou koncertní sérii „Excellent Mistake Tour”, která začíná už dnes v pražském Lucerna Music Baru.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková