Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela John Wolfhooker servíruje další povedený videoklip

5. 12. 2023

john-wolfhooker_2018.jpgJohn Wolfhooker (foto: Rusty Shepherd)

Skupina John Wolfhooker přichází s klipem ke skladbě „Time To Let Go” z aktuální desky „The New Past”. „Někdy je potřeba doslova pohřbít minulost a pohnout se vpřed, doufáme že tato píseň a její videoklip k tomu dopomůže těm, kteří to potřebují,” říká zpěvák Martin Čupka.

„Po tom, co opadl počáteční stres z vydání alba, a po sžití s novými skladbami na koncertech, jsme cítili, že ‚Time To Let Go’ je jedna z nejsilnějších písní na desce, a proto jsme se rozhodli natočit video právě na ni. Takhle narychlo jsme klip dělali poprvé, a to zvláště proto, že přelom podzimu a zimy je vizuálně specifické období, které trvá jen chvíli a má jedinečnou atmosféru, jež se sem velmi hodila,” vysvětluje Adrian Janeček, režisér snímku a bubeník John Wolfhooker, který videoklip dostal od konceptu do finální podoby za necelé čtyři dny.

Hlavní lokací je příroda v okolí města Lučenec na jihu Slovenska. Atmosféru dokonale zachytila kamera v rukou Alexandry Hraškové. Po návratu do Prahy převzal kameru Rusty Shepherd, který dodal klipu unikátní obrazové prvky, využívající anamorfické objektivy a sférické kreativní optické filtry.

Nahrávka „Time To Let Go” je emočně intenzivní, instrumentálně syrová, s nástroji nedotčenými kvantizací, což se promítá do vizuálu klipu. Za produkcí, mixem i masteringem songu stojí kytarista Ronald Janeček.

Text - zdroj: ireport.cz/iREPORT

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář