Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela John Wolfhooker zveřejnila zdařilý klip k písni Cobalt Blue

11. 5. 2023

john-wolfhooker_2018.jpgJohn Wolfhooker (foto: Rusty Shepherd)

John Wolfhooker nahráli již čtvrtou řadovou desku „The New Past”. Jde o první album, které vyšlo u velkého labelu, konkrétně u Warner Music. Vzniklo plně v kompetenci skupiny ve složení Ronald Janeček, Adrian Janeček, Martin Čupka a Filip Vlček. Produkce se ujal prvně jmenovaný.

Kapela se nechala slyšet, že postupně vydá klipy (ať už klasické, nebo lyric videa) ke všem songům. Nejčerstvějším je vizuál ke skladbě „Cobalt Blue”. Ta vznikla ve spolupráci s japonským rapperem, který si říká Judicious Broski, a hlásí návrat k metalcorovým kořenům formace.

„Song začal primárně jako modrá barva, popis modré barvy, modré nálady, je to celý abstrakce. Japonský feat je náhoda s nezveřejnitelným příběhem,” naznačil zákulisí frontman Martin Čupka.

Jistotou, která zůstává i zde, je určitá dávka kreativity. Píseň je opět zvukově bohatší a pestřejší. Zpěvák seká slova úderně jako dřevorubec dříví v lese.

Videoklip byl opět vytvořen kreativním spolkem FERO Production. Režie a postprodukce se chopil bubeník Adrian Janeček. A asi vás nepřekvapí, že dle názvu je laděn do modré.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář