Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela Slza nahrála povedený lovesong, kterému sluší melancholie

23. 10. 2024

slza_foto_angelika-spicarova.jpgSlza (foto: Angelika Špicarová)

Skupina Slza slaví výročí. Kromě deseti let na scéně, kdy se kapela poprvé představila s hitem „Lhůta záruční”, oslavuje zpěvák Petr Lexa osmé výročí se svou přítelkyní Natálií Kotkovou. Právě té věnoval novou píseň „Jak tě znám”.

Naštěstí se nejedná o přehnanou slaďárnu, k čemuž by okolnosti mohly snadno svádět. Petr Lexa své partnerce slibuje, že na společném vztahu bude nadále pracovat a nebere jej jako samozřejmost. V textu si sice vypomohl několika anglicismy, ty však nijak zvlášť neruší. Producent Enthic skladbě vtiskl melancholický nádech, který se hodí do aktuálních podzimních dní.

Petr Lexa prozradil následující: „Asi jako každý, i já dělám chyby ve vztahu a vím, že je důležité na něm neustále pracovat a umět se o věcech bavit, aby to mohlo fungovat a aby se mohl člověk dál posouvat. O to víc, když vím, že mi na tom druhém tolik záleží. Často v sobě spoustu věcí dusím a někdy je pro mě jednodušší to říct všechno písní.”

Zvukovou melancholii podtrhuje doprovodný klip, který pořídil tým Butterfly Kids. Také tentokrát potvrdil, že má cit pro náladotvornost, kdy i prosté kratochvíle zamilované dvojice působí díky práci s barvami až artově.

Kapela Slza novinkou opět potvrdila jistou všestrannost. Po energickém kousku „Mám to vzdát” ukázala svou citlivější stránku, které nechybí emoce. Jen tak mimochodem, ke zmíněnému desátému výročí chystá skupina pro své fanoušky hned dvě překvapení.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Böhm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář