Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela The.Switch v novém klipu syrově poodhaluje boj s alkoholem

11. 4. 2023

the.switch.jpgThe.Switch (foto - zdroj: facebook.com)

Rocková parta The.Switch se vrací s novým singlem „Kolo kolo”, v němž jako textovou berličku využívá známou říkanku. Velký vliv na song měl hostující Libor Zajpt aka Zapha ze skupiny Unaffected Evolution, který kromě svého vokálu přispěl také autorskou prací na textu i hudbě.

Hlavní roli si v doprovodném klipu zahrála herečka Klára Miklasová, známá z filmu „Daria” nebo seriálu „Devadesátky”. Ta se ujala náročné výzvy ztvárnit alkoholičku, které se ostatní (marně) snaží pomoct. Režie Dominika Fencla je syrová, ale vizuálně poutavá a filmové parametry dělají z videa silný zážitek.

„Čím dál častěji narážím ve svém okolí na kamarády, kteří už prostě nedávají boj se svými démony. Touhle písničkou a klipem jsme chtěli poodhalit život našich vrstevníků, kteří v soukromí bojují s alkoholismem. I když v úkrytu svých domovů prožívají po večerech pekelné stavy, přes den nemá nikdo v jejich okolí tušení, čím vlastně procházejí,” vysvětluje téma skladby kytarista Michal Novák.

Snad už tradičně se The.Switch prezentují také skvělým zvukem a výtečnou produkcí. Sama píseň má velkou sílu, čemuž hodně pomáhají Zaphovy rapové vsuvky i bouřlivé kytary.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář