Jdi na obsah Jdi na menu

Kapitán Demo představil videoklip k písni Velkej zlatej Benz

5. 10. 2022

kapitan-demo.jpgKapitán Demo (foto: Angelika Špicarová)

Kapitán Demo vloni vydal album „Mistr Světa Všeho”. Témata na něm zrcadlí autorův humor, ostrý rým a lásku k penězům. Dlouho očekávaný křest se uskuteční 13. května 2023 v O2 Areně. Ale než se tak stane, zveřejnil svérázný muzikant klip k dalšímu hitu z této nahrávky. Nyní se pomyslně přesunul z Lidlu, který rozezněl hymnou „Hlas Lidlu”, k prestižnější značce.

Stále zůstal u německého trhu. Teď však vyznává lásku světoznámému Mercedesu. „Já už jsem si v životě všechno splnil, ale jediný, co jsem pořád odkládal, byla svatba. Dnes žijeme ve 21. století, tak podobně jako se můžou brát osoby stejného pohlaví, tak se můžou oženit a vdát i stroje, budovy nebo věci. Já jsem si vzal to nejhezčí auto na světě a má to hned několik výhod: za a) do ničeho mi nekecá, za b) nemusel jsem podepisovat předmanželskou smlouvu, za c) až mě začne srát, tak ho vyměním za mladší a nemusím nikomu nic vysvětlovat,” pochvaluje si Kapitán Demo choť.

Úsměvné video se Zlatanem (jak se vůz jmenuje) režíroval tradičně Givinar Kříž, za kamerou stál Sláva Pecháček. Natáčelo se mimo jiné i na pražské Náplavce. Kromě vtipných gest a obratů nechybí ani narážka - dotazy na Brno a Boha. Výsledek je rozhodně lepší než óda na supermarket.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář