Jdi na obsah Jdi na menu

Karmen Pál-Baláž zveřejnila videoklip ke krásné písni Anjel

17. 1. 2019

karmen_pal-balaz.jpgKarmen Pál-Baláž (foto - zdroj: facebook.com)

Karmen Pál-Baláž vešla ve známost loni, když skončila na třetím místě v SuperStar. Po soutěži na sebe upozornila díky spolupráci se slavnou skupinou Peha a koncertovala s kapelou Acoustic Nights. Nyní se staví na vlastní nohy a představuje klip k singlu „Anjel”.

Song má neobvyklý příběh. Text napsala Adriana Pusztová, mladá maminka z Popradu, a poslala ho Adamu Ďuricovi. Ten si ho před nedávnem znovu vzal do ruky a rozhodl se, že k němu složí hudbu. Už od začátku však věděl, že píseň nebude zpívat on, ale nabídne ji někomu jinému. Pak slyšel na jedné akci právě Karmen a volba byla jasná.

„Adam mě oslovil přes vydavatelství Universal a já hned po prvním poslechu věděla, že jdu do toho,” vypráví nadšeně Karmen. „Moc se mi písnička líbila. Jsem vděčná za to, že se Adam se mnou zkontaktoval a že je ochotný zaobírat se mnou, mým zpěvem, psát mi songy a pomáhat v hudební kariéře.” Výsledný zvuk má na svědomí Matej Turcer z Pulp Studio, který spolupracoval i na posledním Ďuricově albu „30”.

Videoklip ke skladbě „Anjel” si vzal na svá bedra český režisér Jakub Mahdal a natočil jej v Bedřichově na Liberecku. Všude je k vidění spousta sněhu, malebná krajina a Karmen Pál-Baláž, která si oblékla princeznovské šaty. Romantická balada získává díky jejímu zastřenému hlasu specifický rozměr. Interpretka ukazovala potenciál už během SuperStar a podobné kontakty, jako je ten s Ďuricou, by jí mohly přijít k duhu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík