Jdi na obsah Jdi na menu

Katarína Knechtová bojuje v novince se závislostí na alkoholu

9. 6. 2019

katarina-knechtova.jpgKatarína Knechtová (foto - zdroj: facebook.com)

Je to přesně rok, co Katarína Knechtová představila singl „Svety”. Následně se pilně věnovala koncertování a stihla si zahostovat i v nedávném hitu Mekyho Žbirky nebo vánočním duetu s kapelou Chinaski. Nyní je konečně zpět se svojí vlastní tvorbou. Předzvěstí nového alba je píseň s názvem „V modlitbách”.

Inspirací pro text byly podle slov zpěvačky láska, mezilidské vztahy a dynamika. „Je to zamyšlení nad tím, že se lidé za jistých životních okolností mohou míjet, i přesto, že se milují. Někdy je jediným řešením nechat toho druhého jít a věřit, že jednoho dne pochopí souvislosti,” uvádí Katarína, která v nahrávce poukazuje na problém závislosti na alkoholu. Ten je většinou neslučitelný s partnerským životem, pokud to člověk nechce či nedokáže řešit.

Pomalý song doprovází výpravný vizuál, který Katarína Knechtová odjela natáčet na západní pobřeží USA a kromě Hollywoodu navštívila například i Mohavskou poušť. Pro interpretku byl tento klip v mnoha ohledech výjimečný. Poprvé před kamerou absolvovala milostné scény, navíc s profesionálním americkým hercem, jímž byl James Smith. „Poznali jsme se pět minut před první klapkou, kdy jsme museli hrát zamilovaný pár a líbat se. Naštěstí to dopadlo dobře,” dodává Katarína Knechtová.

A nelze než souhlasit. Skladba „V modlitbách” má sice velmi pomalý rozjezd, ale v poslední třetině krásným způsobem graduje. Videu samotnému nelze vlastně nic vytknout, takže teď už je jen na rádiích, zda písni dají šanci a nasadí ji do playlistů.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc