Jdi na obsah Jdi na menu

Katarína Knechtová láká novou skladbou na taneční parket

24. 6. 2021

katarina-knechtova.jpgKatarína Knechtová (foto - zdroj: facebook.com)

Katarína Knechtová koncem minulého roku vydala album „Svety” a nedávno představila další píseň. Zda jde o první vlaštovku z nadcházející desky, ukáže až čas. Prozatím je tu singl „Rezonancia”, k němuž vznikl hodně povedený klip.

„Inspiroval mě článek o mostě Tacoma ve Washingtonu, kde malou, dobře načasovanou silou dokázal právě jev rezonance rozkmitat několikatunový most. Bylo to pro mě velmi zajímavé a začala jsem přemýšlet o rezonanci v rámci energií mezi lidmi. Měla jsem náčrtky melodií, které si postupně sbírám a nahrávám. A mojí představou bylo poskládat taneční rytmus s novým zvukem,” prozradila slovenská zpěvačka.

A to se jí rozhodně povedlo. Katarína Knechtová se postarala o hudbu, text složil osvědčený Vlado Krausz a produkčně to celé spolu s muzikantkou zpečetil Vlado Randy Gnepa. Výsledkem je chytlavá skladba s nakažlivým refrénem.

Jelikož song přímo láká k tanci, byl tomu uzpůsoben také videoklip. Před plátnem se spontánně kroutí motorkáři, metalisté, potetování, krásné slečny ale i senioři. Prostě různí lidé s různou energií, která rezonuje.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc