Jdi na obsah Jdi na menu

Kateřina Marie Tichá vydává akustické EP s názvem Kolemjdoucí

1. 2. 2021

katerina-marie-ticha.jpgKateřina Marie Tichá (foto - zdroj: Universal Music)

První autorské album Kateřiny Marie Tiché vyšlo v říjnu minulého roku a sklidilo nadšené ohlasy nejen u posluchačů, ale také u odborné kritiky. Talentovaná zpěvačka představila k písním „Sami” a „Zničená zem” i působivé videoklipy.

Pro posluchače si během prosincového nouzového stavu připravila živý streamovací koncert a nyní přichází s akustickým EP s názvem „Kolemjdoucí”, jenž obsahuje tři živé nahrávky z jam session v pražském studiu RePrague a vychází pouze digitálně. Umělkyně také vydává záznam živé verze singlu „Zničená zem”. Oficiální videoklip se dočkal již více než 470 tisíc zhlédnutí.

EP obsahuje stejnojmennou píseň „Kolemjdoucí”, která spatřila světlo světa v akustické verzi rovněž jako video záznam pražské session, kde Kateřinu doprovodil na piano její producent Ondřej Turták alias ODD. Video na YouTube nasbíralo přes 220 tisíc zhlédnutí za dva měsíce. Dalšími skladbami EP jsou „Příteli” a akustická verze hitu „Zničená zem”, v níž zpěvačku doprovodil na kytaru Matouš Rohovský a na piano Jirka Urgošík, kteří jsou stálými členy její kapely. Záznam ze session vychází na YouTube kanále.