Jdi na obsah Jdi na menu

Kendrick Lamar a SZA aspirují na nejlepší videoklip roku

11. 2. 2018

kendrick-lamar-sza-all-the-stars_2018.jpgKendrick Lamar & SZA (foto - zdroj: singersroom.com)

Skladba „All The Stars”, kterou Kendrick Lamar a SZA nahráli pro marvelovku „Black Panther”, má aktuálně i video z dílny Davea Meyerse.

Režisér se v minulosti vyznamenal obrazovým doprovodem pro Lamarův „Humble”, „Havanu” Camily Cabelly nebo „Swish Swish” Katy Perry. Dalo se tedy očekávat, že ani s nejčerstvějším počinem nebude mířit nízko. A skutečně, míří s ním až k výšinám.

Zapomeňte na klasický soundtrackový klip s vystřiženými filmovými scénami a několika záběry na zpívající a hrající muzikanty. „All The Stars” se dostalo plnohodnotné produkce, která se svou velkolepostí může rovnat samotnému snímku.

Vizuál inspirovaný dlouhometrážní předlohou nabídne oku rozmlsaného diváka nádhernou podívanou. Rapper v ní jako biblický Noe pluje mořem rukou, zpěvačka tančí ve hvězdném roji. Nad africkou vesnicí, koupající se v oranži zapadajícího slunce, vybuchují prachové gejzíry.

Vyhlašovat nejlepší videoklip na začátku roku by bylo samozřejmě troufalé, ale laťka je v tomto případě nastavena vysoko.

Text - zdroj: musicserver.cz/Simona Knotková