Jdi na obsah Jdi na menu

Kerry King a jeho banda řádí v novém videoklipu v plamenech

17. 4. 2024

4912-17.11.2008.jpgKerry King (foto: Angelika Špicarová)

Bývalý kytarista skupiny Slayer Kerry King přináší videoklip ke skladbě „Residue”, která je druhým singlem z očekávaného debutového sólového alba „From Hell I Rise”.

Videoklip režírovali Jim Louvau a Tony Aguilera, kteří dříve spolupracovali například s Exodus, Sebastianem Bachem či Jerrym Cantrellem. V novém audiovizuálním díle se prezentuje celá hvězdná kapela Kerryho Kinga – kytarista Phil Demmel (ex-Machine Head), bubeník Paul Bostaph (ex-Slayer), baskytarista Kyle Sanders (ex-Hellyeah) a zpěvák Mark Osegueda (Death Angel).

Podle Jima Louvaua byl koncept videa jednoduchý: „Ohnivá a burácející heavymetalová show, která světu představí nový projekt Kerryho Kinga a všechny členy skupiny. Bez keců, bez příkras, jen oheň a kapela oklopená pentagramy.”

Kerry King řekl: „Pocházím z velkého ohnivého rodokmenu a moje hudba pracuje s ohněm. Vždy jsem psal muziku hororového typu, takže dávalo smysl začlenit oheň do prvního klipu, kde uvidíte skupinu, která je podle mě naprosto skvělá. Myslím, že oheň jde ruku v ruce s ďáblem a mně nikdy nebylo cizí o ďáblu mluvit.”

Nová deska Kerryho Kinga spatří světlo světa 17. května.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář