Jdi na obsah Jdi na menu

Kim Wilde na leden připravuje svou patnáctou řadovou desku Closer

9. 9. 2024

kim-wilde.jpgKim Wilde (foto: Angelika Špicarová)

Více jak šestileté čekání na následovníka studiového alba „Here Come The Aliens” Kim Wilde je pomalu u konce. V těchto dnech prosákly informace o chystané kolekci „Closer”, které se dočkáme koncem ledna příštího roku. Již nyní na ni láká pilotní singl „Trail Of Destruction”, k němuž vznikl i videoklip.

Mezičas vyplnila rozsáhlá rekapitulace „Pop Don't Stop: Greatest Hits”. Nový materiál pak vznikal v tradičním okruhu zpěvaččiných spolupracovníků, mezi nimiž nechybí její bratr Ricky. „Closer” by svým pojetím mělo navázat na veleúspěšnou desku „Close”, kterou Kim Wilde vydala v roce 1988. Máme prý očekávat ducha a styl dřívější tvorby, zároveň ji protne modernější perspektiva a mísí se v ní nostalgické prvky se současnými zvuky. Dočkáme se i vokálních hostů, mezi nimi by neměl chybět Midge Ure z Ultravox a interpretčina neteř Scarlett.

Album „Closer” do obchodů s muzikou a na digitální platformy doputuje v pátek 31. ledna příštího roku. Kim Wilde na něm představí deset skladeb. Pokud patříte mezi sběratele fyzických nosičů, můžete si pořídit nahrávku „Closer” na CD a vinylech. Ty budou kromě klasických černých desek k mání i v limitovaném bílém provedení.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář