Jdi na obsah Jdi na menu

Klára Vytisková představila radostné video k songu Just Be You

26. 2. 2020

klara-vytiskova.jpgKlára Vytisková (foto - zdroj: facebook.com)

Ještě než za pár dní vydá druhé sólové album „Love Is Gold”, které reflektuje její „život jako ženy, která díky mateřství začala vnímat víc sama sebe”, přichází Klára Vytisková s novou skladbou opatřenou barevným retro vizuálem.

„Měla jsem tracky na desku už hotový, a pak mi najednou přišla do hlavy písnička o tom, že život není soutěž. Že se často srovnáváme s ostatníma, řešíme, proč on jo a já ne, čemuž moc nepomáhá ani Instagram. Stejně jako to, že hodně lidí žije životy seriálových postav a zapomínají žít ten svůj. Že si málokdy najdeme čas na přemýšlení, o tom, co opravdu chceme a jakou cestou se skutečně vydáme. Zatemňujeme si mozek přemýšlením o ostatních a zapomínáme na sebe,” říká zpěvačka k songu, který složila společně s producentem Marcellem, a dodává: „Bavilo mě to téma, sama jsem byla jako dítě soutěživá, chtěla jsem vyhrávat v pexesu, na lyžích. No, a tak vznikla ‚Just Be You‛ - píseň o tom, že život není soutěž. Každý máme svoje tempo, svoje radosti, odlišný zájmy a je to tak úplně v pořádku.”

Po videu k pilotnímu singlu „Ice”, které vzniklo na ledové ploše, je tu další sportovně laděný klip. Natočila jej Tereza Vejvodová ve sportovní hale v Dolních Břežanech. Snímek s estetikou přelomu diskotékových osmdesátek je plný pestrých outfitů, flitrů a bot Hromnic. Zároveň zrcadlí určitou nezávislost a čistou radost z pouhého bytí.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková