Jdi na obsah Jdi na menu

Klára Vytisková zveřejnila příjemný videoklip ke svižné písni Ice

19. 6. 2019

klara-vytiskova.jpgKlára Vytisková (foto - zdroj: facebook.com)

Klára Vytisková mění umělecké názvy a projekty jako ponožky, jednou je to KLARA., podruhé Klara & The Pop a nyní vydala singl pod svým celým jménem. Nová skladba „Ice”, ke které vznikl i klip, předznamenává druhou autorskou sólovou desku chystanou na letošní podzim. Ta naváže na vavříny ověnčený debut „Home” a bude ve znamení dialogu se sebou samým za účelem vlastního sebepoznání.

„Ve videoklipu jsou tři zásadní obrazy. První je domov, rodina, vesnice - to je téma minulého alba a téma, které opouštím s deskou novou. Druhý obraz je naše auto, staré volvo - prostředek, kterým se přesouvám z vesnice do města. Do míst, kde jsem paradoxně nejčastěji sama se sebou, kam jezdím pracovat nebo se na nějakou chvíli věnovat sama sobě. Tady je třetí obraz, bruslení - symbol mojí vášně, chvíle, kdy jsem sama se sebou, s čistou hlavou, koncentrovaná... Vlastně je to už od dětství moje forma meditace. Hned jak zamrzne rybník, jdu bruslit,” vysvětluje Klára Vytisková ideu videa, jež natočila s mladým režisérem Prokopem Motlem v produkci Creative Embassy. Song „Ice” napsala a produkovala společně s Viliamem Bérešem z kapely Toxique.

Svižná píseň si pohrává s moderním popovým zvukem s mírným nádechem retro. Klip osobité novinky stylem zpracování připomíná Klářiny předchozí vizuály k nahrávkám „Home” a „Survival”, v nichž nás neváhala pozvat k sobě domů a odhalit soukromí, které si většina interpretů nechává schované.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková