Jdi na obsah Jdi na menu

Klip Lights Camera Action zve do fiktivního filmu Kylie Minogue

1. 10. 2024

kylie-minogue_2018.jpgKylie Minogue (foto - zdroj: facebook.com)

V pátek 18. října spatří světlo světa nahrávka „Tension II”, kterou Kylie Minogue nazývá něčím mezi deluxe verzí desky „Tension” a zcela novým albem. Zpěvačka zveřejnila už spoustu detailů, včetně chystaného turné. Na kolekci láká úvodním trackem „Lights Camera Action”. Ten nedávno doplnila o doprovodné video.

Čerstvý singl produkoval Lewis Thompson, který měl prsty i ve zvuku hitovky „Padam Padam” a také se vedle Kylie Minogue a Iny Wroldsen podílel na složení songu. Tanečně pojaté písni opět vévodí atypicky koncipovaný refrén, navíc skladba vyšla doplněná o několik remixů. O ty se postarali Confidence Man, Zach Witness a JACONDA. V balíčku nechybí ani typická položka v podobě prodloužené verze, o fyzickém vydání remixové kolekce však prozatím není nic známo.

Doprovodný klip se natáčel v Budapešti, režisérsky jej zastřešila ostřílená Sophie Muller, jež je úzce spojena s většinou poutavých vizuálů pro Sade. A ani tentokráte nezklamala. Pozve nás v něm totiž na plac, kde se natáčí fiktivní film, který má v samotném závěru striktně komorní premiéru s Kylie Minogue v ústřední roli. Střih a tempo videa plně korespondují s dynamikou písně, včetně celé řady táhlých záběrů.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář