Jdi na obsah Jdi na menu

Koncert skupiny Bon Jovi se dostane do divadel a kin po celém světě

30. 4. 2021

019---bon-jovi.jpgBon Jovi (foto: Angelika Špicarová)

Americká kapela Bon Jovi zahájí speciální sérii „Encore Drive-In Nights” 2021. Půjde o stream exkluzivního, nikdy předtím neviděného koncertu, jenž bude mít premiéru 22. května.

Vystoupení skupiny Bon Jovi naváže na úspěšnou sérii „Encore Drive-In Nights” z roku 2020, která hostila kapelu Metallica, Blakea Sheltona, Gwen Stefani nebo Kanea Browna a jíž sledovalo téměř milion lidí napříč Severní Amerikou. Show bude vysílána přibližně ve třech stovkách tzv. drive-in a venkovních divadlech ve Spojených státech, Kanadě a Irsku či ve vybraných kinech po celém světě.

bon-jovi_banner.jpg

Série „Encore Drive-In Nights” se v loňském roce stala průkopníkem zábavy v éře covidu, když nabídla představení globálních hvězd vysílané exkluzivně v jeden večer fanouškům ve venkovních prostorech. S tím, jak se planeta začíná pomalu probírat z pandemie, pokračuje projekt „Encore Drive-In Nights” v poskytování zprostředkovaných koncertů i v post-covid době. Tyto show umožní lidem, kteří žijí mimo zastávky turné, užít si koncerty svých oblíbenců dosud nepoznaným způsobem.

Lístky na vystoupení skupiny Bon Jovi jsou v prodeji od 29. dubna. Veškeré další informace najdete zde.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz