Jdi na obsah Jdi na menu

Kryštof natočili výborný klip k emotivní písni Zůstaň tu se mnou

17. 11. 2017

krystof_2017.jpgKryštof (foto: Stoikov-Kita)

Kapela Kryštof v letošním roce fanoušky potěšila hned dvěma obrovskými koncerty na Strahově či úspěšnou rekapitulací dosavadních úspěchů formou výběrové desky „25”. Zmiňované album nabídlo kromě osvědčených hitů i několik novinek. Ještě nedávno zněl éterem song „Šňůry”, který s blížící se zimou nahradí smutná skladba „Zůstaň tu se mnou”.

To, že Richard Krajčo prostě umí psát skvělé písně, asi ani není třeba připomínat. Aktuální novinka má všechny předpoklady stát se hitem. Již na první poslech jde pod kůži, krásně graduje během refrénu a nechybí jí ani smysluplný text, kterých je v tuzemském hudebním průmyslu stále velký nedostatek.

Píseň napsal Richard na základě scénáře k připravovanému filmu „Za sny”, podle něhož v současnosti vzniká i stejnojmenná kniha. „V klipu jsem nechtěla prozrazovat přesný děj příběhu, nechala jsem se tedy jen volně inspirovat emocemi, které jsou v něm obsažené,” komentuje video režisérka Karin Babinská, která je i autorkou zmiňovaného scénáře.

Pro černobilý vizuál byly vybrány dvě lokace - vrakoviště v Berouně a vrcholek v Modřince, který se nachází jen kousek od Prahy. Celý videoklip zaujme především svojí jednoduchostí. Je postaven na emocích, které zde představuje sám frontman kapely. Jak přesvědčivě to zvládl, se můžete podívat níže.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc