Jdi na obsah Jdi na menu

Kryštof s hostující Simou Martausovou nahráli duet pro třetí Bobule

2. 12. 2019

krystof-hvezdari.jpg

Kapela Kryštof vydala ve spolupráci se slovenskou písničkářkou Simou Martausovou nový singl „Hvězdáři”. Hudbu i text složil Richard Krajčo, produkce se ujal Ondřej Fiedler a o mix a mastering se postaral Ecson Waldes.

Nahrávka je předzvěstí třetího pokračování populární vinařské komedie „Bobule”, jež Kryštof provází od samých začátků.

„Když nás filmaři oslovili i na trojku, udělalo nám to radost. Měli jsme už několik rozpracovaných skladeb na album, jež budeme vydávat v roce 2021, a volba padla na duet, který jsem napsal pro skupinu a Simu Martausovou,” přibližuje Richard Krajčo. „Sima nás totiž před dvěma lety oslovila na spolupráci, a tak se všechno hezky spojilo dohromady. Máme rádi její písničky a jejich energii, takže jsme byli rádi, že se jí song, v němž jsem se poprvé pokusil o slovenský text, zalíbil.”

„Spolupráce s Richardem Krajčem a celou kapelou Kryštof mě potěšila. Baví mě jejich hudba a byla to krásná zkušenost. Richard složil celou píseň dokonce i se slovenským textem, což je velmi obdivuhodné. Jsem ráda, že jsem se toho zúčastnila. Oblíbila jsem si i ostatní členy skupiny a také Richardovu Karin, se kterou jsem se díky natáčení seznámila,” doplňuje Sima.

Film „3Bobule” se začal tvořit v první polovině července sice překvapivě v Praze, ale po třech dnech se filmaři přesunuli na jižní Moravu, kde s přestávkami pracovali do poloviny srpna. Stejně jako v předešlých dvou snímcích se děj točí kolem Terezy Ramby, Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera a Miroslava Táborského. „3Bobule” budou do českých kin uvedeny 12. března 2020.

Videoklip k nahrávce „Hvězdáři”, jehož režie se ujal Ondřej Urbanec (ManaWorld), obsahuje i střihové záběry z filmové novinky.