Jdi na obsah Jdi na menu

Kylie Minogue v klipu ke skladbě Dancing baví sebe i fanoušky

4. 2. 2018

kylie-minogue_2018.jpgKylie Minogue (foto - zdroj: facebook.com)

Takový návrat by od brzy padesátileté Kylie Minogue čekal asi málokdo. S deskou „Kiss Me Once” už to vypadalo, že zabředne do křečovitého dohánění elektro trendů. Díky singlu „Dancing” se ale zdá, že se s albem „Golden” blýská na lepší časy.

Nejenže Kylie správně vyhmátla směr country popu, navíc mu dokázala dát ten pravý význam. Jestliže proměnu Lady Gaga nebo Miley Cyrus někteří příznivci nepřekousli, protože jejich tvorba na posledních deskách podstatně zvážněla, australská diva se pořád hlavně baví.

Hned na začátku videa k písni „Dancing” nakrátko uchopí do rukou akustickou kytaru, brzy však zjistí, že aby s ní vynikla, potřebuje jí dodat trochu toho lesku. Následující tři minuty jsou pak plné čiré zábavy, tance, retro oblečků a vysokých bot. A když Kylie přihodí i nějakou tu kovbojskou pózu jako náznak točení lasem nad hlavou, je to úplně báječné.

Konstatování, že se jedná o nejlepší singl Kylie Minogue v probíhající dekádě, určitě není přehnané. A kdo viděl její poslední pražský koncert, ví, že přesně tak spontánní, rozesmátá, euforická a uvolněná jako v klipu je Kylie i naživo.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek