Jdi na obsah Jdi na menu

Lady Gaga a Bruno Mars chytnou za srdce v duetu Die With A Smile

17. 8. 2024

lady-gaga_bruno-mars.jpgLady Gaga & Bruno Mars (foto: John Esparza)

Ne vždy naplní spolupráce dvou velkých hudebních hvězd předem vyvolaná očekávání, Lady Gaga a Bruno Mars proto šli jinou cestou. Ačkoliv se o vydání jejich duetu „Die With A Smile” v posledních dnech spekulovalo, sami umělci ho potvrdili až pár hodin předem. Výsledek příznivce obou jmenovaných pravděpodobně nadchne a možná osloví i řadu jiných hudebních fanoušků.

Estetika promo fotek i doprovodného komorního klipu sice odkazuje k sedmdesátkové country scéně, posluchače ale trochu mate. Emotivní píseň, v níž se elektrická kytara potkává s pianem, totiž nelze žánrově jednoznačně zařadit. Zdobí ji oduševnělé vokály ve slokách, postupně budované napětí a jiskřivé souznění obou prvoligových interpretů v refrénu.

Za srdce chytne singl v produkci stále respektovanějšího Andrewa Watta, který pracoval na posledních deskách Ozzyho Osbournea, The Rolling Stones nebo Pearl Jam, a jeho kolegy D'Milea svou křehkostí i dynamikou.

Lady Gaga už v červenci při odjezdu z olympijské Paříže pustila fanouškům ukázky dvou nových skladeb z očekávané sedmé studiové desky, nabízela by se proto domněnka, že „Die With A Smile” tuto éru startuje. Ovšem není tomu tak. Vydavatelství Interscope Records potvrdilo, že jde o singl mimo albový formát. Každopádně buďme rádi, že k tomuto ikonickému setkání dvou charismatických osobností došlo. Možná se právě zrodila klasika.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář