Jdi na obsah Jdi na menu

Lady Gaga láká na novou desku taneční písní Stupid Love

5. 3. 2020

lady-gaga.jpgLady Gaga (foto - zdroj: officialcharts.com)

V uplynulém roce sice Lady Gaga na Twitteru oznámila, že její nové album se bude jmenovat „Adele”, nyní už je ale jasné, že si z fanoušků pouze vystřelila. Pár dní po vydání prvního singlu „Stupid Love” totiž prozradila několik informací o své šesté studiové nahrávce, včetně názvu „Chromatica”.

Kolekce šestnácti skladeb se k našim uším dostane 10. dubna. Zpěvačka uvedla, že se bude zabývat spektrem barev a jejich různorodostí. „Je to deska o léčení, o statečnosti a samozřejmě, pokud budeme mluvit o lásce, řekla bych, že je velice důležité, abychom zahrnovali skutečnost, že vyžaduje spoustu odvahy někoho milovat,” sdělila.

Majitelka jedenácti cen Grammy se dále nechala slyšet, že novým albem se pokusí své posluchače roztančit. Je tedy jasné, že půjde o značně odlišnou nahrávku, než byla předešlá country-popová řadová deska „Joanne” z roku 2016 nebo předloňský soundtrack „A Star Is Born” v čele s megahitem „Shallow”. Naznačila to už zmíněná píseň „Stupid Love”, která se hned po vydání probojovala na první místa světových žebříčků digitální hudby.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek