Jdi na obsah Jdi na menu

Lady Gaga uzavírá emotivní baladou film Zrodila se hvězda

28. 10. 2018

lady-gaga_bradley-cooper_218.jpgLady Gaga & Bradley Cooper (foto - zdroj: totalfilm.cz)

O kasovním trháku „Zrodila se hvězda” už toho bylo napsáno víc než dost, přesto se Bradley Cooper a Lady Gaga ještě svého úspěchu nenasytili a zveřejnili v pořadí už třetí videoklip. Tentokrát v něm zpívá pouze představitelka filmové Ally.

Došlo zřejmě na vůbec nejemotivnější song z celého snímku, „I'll Never Love Again”, kterému patří poslední scéna se smyčcovým orchestrem v pozadí. Zpěvačka ho napsala ve spolupráci s písničkářkou Hillary Lindsey, se kterou společně tvořily i hit „Million Reasons” z řadové desky Lady Gaga nazvané „Joanne”.

Lady Gaga je tu jemná i melodramatická a lecčíms připomíná Whitney Houston. Také použité záběry na zpívající divu většinou podtrhují její srdceryvnost. Možná si kdekdo pomyslí, že svůj stesk zbytečně přehrává. O to víc překvapí informace, že scéna se natáčela v den, kdy po boji s rakovinou zemřela její nejlepší kamarádka a dlouholetá spolupracovnice Sonja Dunham.

„Měli jsme to za třicet minut točit, když mi volal její manžel. Sedla jsem do auta a jela za ní. Propásla jsem ji o patnáct minut,” vzpomíná Lady Gaga. Když se vrátila, nazpívala onu závěrečnou skladbu. „Všechno, co jsem v ten moment chtěla, bylo zpívat. Nikdy na ten den nezapomenu,” říká. A fanoušci možná dlouho nezapomenou na její interpretaci této písně.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek