Jdi na obsah Jdi na menu

Lana Del Rey nám s novým videoklipem prodlužuje léto

15. 9. 2018

lana-del-rey_2018.jpgLana Del Rey (foto - zdroj: lanadelrey.com)

Lana Del Rey vydala poslední desku „Lust For Life” v červenci minulého roku a letos ji alespoň trochu představila živě i českému publiku na Aerodrome Festivalu.

Kdy nás čeká její dalším album, prozatím netušíme, ale protože stále něco kutí ve studiu s Jackem Antonoffem, slíbila svým příznivcům alespoň dvě nové písně. O té druhé prozatím není nic známo, ale první s nevšedním názvem „Mariners Apartment Complex” už je venku, a to dokonce i s klipem.

Co se týká hudební části, fanoušci rozhodně nemohou být zklamáni. Táhnoucí se skladbou prostupuje její medový hlas, klavír a akustická kytara. Ve výsledku se nejedná o nic, co bychom od ní ještě neslyšeli, ale na to jsme už přece zvyklí. Stejně jako asi nikoho nepřekvapí černobílý videoklip, který natočila její sestra Chuck Grant. Ten střídá epické záběry oceánu a 4:3 retro záběry samotné zpěvačky, jak telefonuje a baví se někde u silnice. Prostě taková hudební i obrazová pocitovka, jejími slovy „end of summer jam”.

Druhý čerstvý song by měl být zveřejněn velmi brzy, ale zatím se neví, zda se jedná o počátek něčeho většího, nebo prostě jen Lana Del Rey chtěla příznivce potěšit trochou nové hudby.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek