Jdi na obsah Jdi na menu

Lenka Nová připomíná jemným klipem své povedené album Dopisy

11. 7. 2021

lenka-nova.jpgLenka Nová (foto: Salim Issa)

Album „Dopisy” Lenky Nové vyšlo loni zrovna v době, kdy do našich životů zasáhla pandemie koronaviru, přesto si cestu do srdcí posluchačů našlo. Zpěvaččina čtvrtá sólová deska se ukázala být nahrávkou dlouhé životnosti.

Ačkoliv není album určené masovému publiku, Lenka Nová se poctivě věnuje jeho propagaci. Před několika dny představila čtvrtý videoklip tentokrát k songu „Spolu”. A jak nedávno informovala na sociálních sítích, v zásobě už má i pátý.

Písni „Spolu” se dostalo velmi citlivého zpracování od režiséra Marka Myšičky. Zpěvačka stráví podstatnou část bezmála šestiminutového vizuálu v autě, snímek tak nechává vyniknout především atmosféru nostalgií protkané skladby. Výsledkem je jemná a vkusná podívaná, která přirozeně souzní s hudebním obsahem.

„Před devíti měsíci jsme měli s Markem Myšičkou první schůzku kvůli tomuhle klipu. Dali jsme mu péči, kterou si každé dítě zaslouží, hodně lásky, pozornosti a trpělivosti a teď už je jen a jen váš,” uvedla interpretka na své facebookové stránce.

Lenka Nová se nyní chystá odehrát ke zmíněné desce koncerty, které dosud musela ze známých důvodů odkládat. Všechny termíny najdete na jejím webu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek