Jdi na obsah Jdi na menu

Lenny Kravitz v živočišném videu odhaluje své vypracované tělo

19. 10. 2023

lenny-kravitz_2018.jpgLenny Kravitz (foto: Angelika Špicarová)

Lenny Kravitz je zpět. Chystá vydání dvanácté studiové desky „Blue Electric Light”, která spatří světlo světa 15. března 2024. Půjde o vůbec první dvojalbum tohoto rockera. Kolekci předznamenává singl „TK421” s výrazným refrénem. Provokativní doprovodný videoklip natočila uznávaná režisérka Tanu Muino.

Lenny Kravitz to v čerstvé písni rozbalí hned od začátku. Extatické funkové kytary, robotické analogové syntezátory, rozjetý talkbox, taneční beat, třaskavé saxofonové sólo a chytré narážky na „Boogie Nights” i „Star Wars”, to jsou šťavnaté ingredience svižného rock'n'rollového songu.

Vizuální zpracování onoho svobodného ducha jen umocňuje. Lennyho Kravitze zde uvidíte tak, jak jste ho ještě neviděli. Více je zbytečné říkat, udělejte si obrázek sami.

Nadčasová. Výbušná. Romantická. Inspirující. To jsou slova, která nejlépe vystihují „Blue Electric Light”, dvanáctou řadovou desku Lennyho Kravitze. Ten ji napsal a natočil ve svém studiu na Bahamách. Nakonec vytvořil dvanáct skladeb, které odrážejí jeho odkaz coby průkopníka žánru, ale zároveň jsou pevně zakotveny v energii 21. století a současné doby.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář