Jdi na obsah Jdi na menu

Lenny natočila na jeden záběr videoklip k baladě Friends For Life

17. 11. 2022

lenny_foto-angelika-spicarova_2018.jpgLenny (foto: Angelika Špicarová)

Po rozjuchaných a energických singlech „live. laugh. cry”, „Plastic Flowers” nebo „Animal” se Lenny rozhodla na svou třetí, v září vydanou studiovou desku s názvem „Heartbreak Culture” upozornit baladou. Těch má na kontě již několik, žádná z nich snad ale ještě nepůsobila tak příjemně nostalgicky jako „Friends For Life”.

Skladba tak trochu značí návrat k hudebním začátkům interpretky, přičemž základ Lenny vytvořila doma u svého piana. Stejně jako několik dalších songů z desky i tento svou finální podobu nakonec získal až s producentskou pomocí v Berlíně. Text má však pod palcem pouze Lenny sama. „Věděla jsem, že text musí jít ze mě osobně. Neustále jsem se separovala ve vedlejší místnosti, netrvalo dlouho a emoce byly na světě. Když jsem pak úplně čerstvé demo pouštěla naší tour manažerce a ta se rozbrečela, věděla jsem, že se píseň skutečně podařila,” přibližuje.

Doprovodný klip od Ondřeje Kudyna se může pochlubit tím, že byl natočený na jediný záběr. Muzikantka v něm sedí na podlaze bytu, kde zpívá a skladbu zkrátka prožívá. Dokonce tak moc, že nevěnuje pozornost stěhovákům, kteří mezitím veškerý nábytek odklidí pryč. Úsporný snímek sice nenabídne příliš záminek si jej pustit zas a znova, náladu songu ale podtrhuje velmi dobře.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Böhm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář