Jdi na obsah Jdi na menu

Lenny nazpívala song k pokračování oblíbené videohry

14. 12. 2020

lenny.jpgLenny (foto - zdroj: Universal Music)

Zpěvačka Lenny v rámci ojedinělé spolupráce s populární herní konzolí PlayStation vydala videoklip „Through the Valley” ke hře „The Last of Us Part II”. Lenny je první českou interpretkou, která se takovým způsobem propojila s celosvětovou značkou PlayStation.

Původní písni Shawna Jamese, kterou zpívá hlavní hrdinka Ellie v traileru hry „The Last of Us Part II”, vtiskla Lenny svůj jedinečný projev ve spolupráci s producentem Marcusem Tranem. A společně s režisérem Ondřejem Kudynem pak vytvořili unikátní atmosféru vizuálu.

Lenny o tom mluví s nadšením. „Odjakživa miluji filmovou hudbu a obdivuji způsob, jakým dotváří dějství v příbězích, a hlavně jak silné dokáže vyvolat emoce u diváka. Aktuální PlayStation hry mají neskutečně kvalitní provedení a příběhy, a zvraty v nich obsažené jsou skvěle vymyšlené,” říká zpěvačka a dodává, že videohry řadí mezi další odvětví, v nichž hraje muzika obrovskou roli. „Jsem ráda, že jsem na tom mohla mít zčásti i svůj podíl. I když mým úkolem nebylo vytvořit novou skladbu, snažila jsem se alespoň vybrat tým lidí, kteří jí společně se mnou vtisknou tu správnou atmosféru. Píseň v mém provedení skvěle zprodukoval Marcus Tran a režie klipu se zhostil Ondřej Kudyn, který už se nám velmi osvědčil při tvorbě videa k populárnímu singlu Easy,” komentuje projekt Lenny.

Samotný song je vydaný jen jako videoklip, tedy jej nenajdete na žádném audio streaming servisu.