Jdi na obsah Jdi na menu

Lenny zveřejnila povedené video k novému songu Overdosed

28. 6. 2021

lenny_foto-angelika-spicarova_2018.jpgLenny (foto: Angelika Špicarová)

Lenny přichází po loňské desce „Weird & Wonderful” s písní „Overdosed”, ke které rovnou natočila i videoklip. Premiérově na ní spolupracovala s Danem Lancasterem, britským producentem nominovaným na cenu Grammy. Jejich cesty svedl dohromady Instagram.

Skladba začala vznikat už před dvěma lety. Tehdy Lenny s Chesterem Travisem, spoluautorem singlu „Home”, dostala demo nahrávku. Její chytlavost ji okamžitě zaujala. „Tématem písně je stav absolutní zamilovanosti, kdy člověk jen stěží vnímá, co se děje kolem něj. V podstatě je omámen láskou,” popisuje zpěvačka, která trvala na tom, aby se při natáčení využilo dostatečné množství živých nástrojů a aby song zněl alespoň trochu rockově. Což se celkem povedlo.

Na klipu se podílel čím dál vyhledávanější Ondřej Kudyn. Natáčelo se dvacet hodin. „Myslím, že je vizuál ve výsledku hodně osobitý. Střídali jsme styling, prostředí i kamerové objektivy a věřím, že spojením umu všech zúčastněných vzniklo opět něco, co by mohlo mít přesah za hranice naší země,” doplňuje Lenny.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková