Jdi na obsah Jdi na menu

Lewis Capaldi oslavuje všechny maminky v baladě Pointless

20. 12. 2022

lewis-capaldi.jpgLewis Capaldi (foto - zdroj: lewiscapaldi.com)

Není pochyb o tom, že Lewis Capaldi je mistr na balady. A vzhledem k tomu, že v květnu příštího roku nás čeká vydání jeho nové desky s názvem „Broken By Desire To Be Heavenly Sent”, vypustil do éteru další z nich. Jmenuje se „Pointless”.

„Jsem na tuto píseň opravdu velmi pyšný. Je to asi ten nejlepší song, který jsem kdy napsal,” uvádí v tiskové zprávě na adresu novinky sám autor. Srdceryvnou skladbu, která je jakousi oslavou všech maminek, jež bojují s nepřízní osudu a na výchovu svých dětí zůstanou samy, doprovází skvěle zpracované video. Režíroval jej Hector Dockrill, který tvořil klipy třeba pro Post Malona nebo Sama Fendera.

Čtyřminutový snímek mapuje život matky, která je na výchovu svého dítka sama, permanentně nevychází s penězi, nic se jí pořádně nedaří, leč ona to nevzdává a stále se snaží o to, aby synovi dala z toho mála, co může nabídnout, naprosté maximum a on byl šťastný. Zpěváka zde vůbec neuvidíte, hlavní role se ujala populární irská herečka Niamh Algar. Z jejího přesvědčivého výkonu nejen mrazí, ale slabší povahy možná uroní i nějakou tu slzu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář