Jdi na obsah Jdi na menu

Light & Love představili video k pohodovému singlu True

25. 8. 2015

light-love2015.jpgLight & Love (foto: Kooks Photography)

Skupina Light & Love zveřejnila videoklip k velmi vydařené písni „True”. Skladba je druhým oficiálním singlem kapely, kterou tvoří stále populárnější bratři Lukáš a Jan Balcárkovi.

Light & Love letos hodně zaujali hudební veřejnost, která oceňuje jejich přirozenost, talent i preciznost, s jakou vytvářejí a produkují vlastní nahrávky. Hned první singl „Blueberry Sky” se dostal mezi desítku rádiově nejžádanějších skladeb, na YouTube píseň posbírala v součtu skoro půl milionu zhlédnutí. Jak z komentářů na sociálních sítích vyplývá, pro většinu posluchačů je navíc velkým překvapením, že sympatičtí hudebníci pocházejí z České republiky.

Skladby i další související věci mají zkrátka Light & Love dotažené do posledního detailu a v ničem si nezadají se zahraniční konkurencí.

Nový letně pojatý vizuál vznikl v produkci zkušeného Jacoba Mahdiese, který v minulosti spolupracoval třeba s Voxelem, Adamem Mišíkem nebo UDG. Song „True” se nese v pomalejším tempu a bezesporu jde o jednu z nejlepších písní, které u nás v posledních měsících vznikly. Klukům to vokálně perfektně ladí, po hudební stránce jde o velmi příjemný pop s vypilovanou angličtinou a melodií, která téměř pohladí po duši. Tento dojem umocňuje i video, ve kterém se Lukáš a Honza projíždějí na kolech místy svých hudebních začátků, od nichž uběhlo již neuvěřitelných deset let.

Text - zdroj: electropiknik.cz, musicserver.cz