Jdi na obsah Jdi na menu

Limp Bizkit natočili vtipný videoklip k singlu Out Of Style

14. 2. 2023

033---limp-bizkit.jpgFred Durst (foto: Angelika Špicarová)

Jak by to vypadalo, kdyby si světoví lídři Joe Biden, Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj, Si Ťin-pching a Kim Čong-un zahráli společně v garáži svoji oblíbenou nu-metalovou pecku? To ukazují v novém klipu američtí veteráni Limp Bizkit.

Ti vytáhli ze svého posledního alba „Still Sucks” singl „Out Of Style” a s pomocí technologie deepfake vtipně změnili svou podobu za tváře zmíněných hybatelů politického dění. Sám Fred Durst, který na videu spolupracoval s respektovaným režisérem Marcem Klasfeldem, si propůjčil výzor ruského vůdce. Celé vystoupení před nimi sleduje falešný Tom Cruise, který se zapojuje alespoň grilováním párků. I když se to na první pohled nemusí zdát, nápad na klip vzešel pravděpodobně z textu.

Limp Bizkit ukazují, že se s nahrávkou „Still Sucks” vydanou po deseti letech od desky „Gold Cobra” rozhodně neberou vážně, což jim nesmírně sluší. Jejich nové skladby i celou řadu hitů si navíc brzy užijeme v Praze, kde 3. dubna zahrají po dvou odkladech ve vyprodaném Foru Karlín.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář