Jdi na obsah Jdi na menu

Lipo a Kateřina Marie Tichá mají společný duet Tajný místa

17. 3. 2023

lipo_katerina-marie-ticha.jpgLipo a Kateřina Marie Tichá (foto: archiv Jonáš Červinka)

Lipo láká živým EP a videem s Kateřinou Marií Tichou na intimní atmosféru klubového turné k albu „Příběhy”. Titul „Kino Varšava (live session)” natočený v liberecké kavárně sice zahrnuje jen tři písničky, vysílá však zprávu o tom, jak znějí rapperovy songy v aranžích s kapelou.

Ke skladbě „Tajný místa” s hostující Kateřinou Marií Tichou uvedl hudebník z tohoto živého vystoupení rovnou i videoklip. Má černobílý háv a intimní náladu, která jde ruku v ruce s námětem songu. Ten totiž pojednává o dívce, která se na cestě za vysněným štěstím vydává z maloměsta do Prahy a na obživu si vydělává prostitucí.

„Už naše minulá live session, nahraná v prostředí Vratislavické knihovny, se setkala s velmi příznivým ohlasem fanoušků. Nečekal bych, že například akustická verze písničky ‚Salome’ bude dnes mít na YouTube bezmála 250 tisíc přehrání. Je to pro mě důkaz toho, že i s rapem lze naživo pracovat tak, aby se mu dostalo muzikantské kvality. Do kavárny Kina Varšava jsem záměrně zvolil skladby melancholičtějšího charakteru a barového aranžmá. Na turné ale mimo to určitě zazní i naše největší hity,” shrnuje umělec a zve na zmíněnou koncertní šňůru.

Termíny „Příběhy tour 2023”:

13. 04. 2023 - Ostrava, Barrák Music Club
14. 04. 2023 - Brno, Metro Music Bar
20. 04. 2023 - Praha, Malostranská Beseda
28. 04. 2023 - Liberec, Club Warehouse

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář